INKA HERRALA

Olen Inka Herrala, 30-vuotias kosmetologi Lappajärveltä ja koulutan ripsiä Etelä-Pohjanmaan alueella. Perheeseeni kuuluu kolme pientä tytärtä, aviomies sekä kultainennoutaja. Olen työskennellyt ripsien parissa kymmenen vuotta. [VIUHKA] ® -ripset ovat mullistaneet ripsialan ja innolla koulutan uusia osaajia alueellemme. Kysyntää on enemmän kuin ammattitaitoisia tekijöitä ja [VIUHKOJEN] ® avulla pystymme tehdä useammat volyymiripset päivän aikana kuin ennen. Nähdään koulutuksissa. 😊

MARIA SANTALAHTI

Hei!

Olen Maria, olen [VIUHKA] ® – kouluttaja Porissa. Toimin yksin yrityksessäni MariaMarjatta.

Olen ammatiltani kosmetologi, käynyt ripsiteknikon koulutuksen 2017, sekä valmistuva koulutettu hieroja. Ergonomiasta on tullut minulle todella tärkeää. 2016 kärsin välilevypullistumasta, joka ennen leikkausta halvaannutti toisen jalkani, onneksi ei pysyvästi. Ripsien teon myötä kuitenkin vakavat selkä kivut alkoi palautua, jouduin istumaan jopa 12-tuntisia päiviä, koska työskentely oli hidasta. Henkisesti työtä raskautti myös tarkkaavaisuus- ja ylivilkkaushäiriöni. Opittuani käyttämään [VIUHKA] ® – kuituja, työni nopeutui puolella! Selkä vaivat jäivät pitkien päivien myötä historiaan ja keskittyminen pysyy täydellisesti hallinnassa työn ajan! Myös samoista asioista kärsivät asiakkaani kiittävät.

Olen suuresti motivoitunut auttamaan myös muita [VIUHKA] ®- ammattilaisiksi. Työskentely näiden parissa on mieluisaa ja sujuvaa, työ on aina laadukas, tasainen ja kaunis.

Tervetuloa Poriin oppimaan 🤗

NINA KUUSONEN

Hei!

Olen Nina ja toiminut kauneudenhoitoalalla 12 vuotta usealla eri maahantuojalla kouluttajana. Ripset oli ensimmäisiä asioita kynsien lisäksi joita lähdin tekemään. Ripsiä myös koulutin jo heti urani alussa.

Kulmastailaus on myös yksi minun vahvoista osaamisista, niitä ole käynyt  opiskelemassa Lontoota myöden. Olen myös meikkitaiteilija.

Olen tehnyt muulla alalla koulutus/esimies/konsulentti töitä yli 20v, joten siltä saralta löytyy vahva tieto taito.

Teen asioita suurella sydämellä. Rakastan olla ihmisten kanssa, opastaa ja neuvoa eikä puhekkaan lopu ihan heti kun vauhtiin päästään. Jokainen oppilas on minulle yksilö ja edetään koulutuksessa jokaisen tarpeiden mukaan.

Toimin Wennberg [VIUHKA] ® -Kouluttajana Etelä-Suomessa.

Olen myös edustaja Wennberg tuotteille Etelä-Suomessa sekä Turku ja Turun lähialueilla.

ANNI KULHOMÄKI

Olen Anni Kulhomäki, Kiuruvedeltä kotoisin oleva kauneudenhoitoalan yrittäjä. Työkseni teen kosmetologin, parturi-kampaajan ja ripsiteknikon töitä omassa yrityksessäni Hurmauksessa ja sen lisäksi vastaan Kuopion alueen [VIUHKA]®-koulutuksista. Aiemmalta ammatiltani olen Agrologi ja työskennellyt mm. yritystalouden opettajana. Kouluttajana minulla on siis paljon pedagogista pohjaa ja osaan auttaa esimerkiksi oppimisvaikeuksien ja erilaisten oppismistekniikoiden kanssa.

Olen tehnyt ripsienpidennyksiä vuodesta 2015 alkaen useammalla merkillä sekä käynyt useita erilaisia volyymiripsikoulutuksia. Uskon vakaasti jatkuvan kouluttautumisen ja uuden oppimisen merkitykseen. Viimeisen vuoden aikana piinanneet niska-hartia- ja hermosäryt pakottivat välillä vähentämään ripsien tekemistä, mutta nyt [VIUHKA]®-valmisviuhkojen myötä olen voinut jatkaa ripsiteknikon työtä täysipainoisesti.

Vapaa-aikani vietän hevosten parissa, kuinkas muutenkaan kuin kouluttamalla niitä.

Tervetuloa [VIUHKA]®-koulutukseen!

JOHANNA NIKKANEN

Olen Johanna Nikkanen ja toiminut kauneudenhoitoalalla kosmetologina 12-vuotta ja yrittäjänä viidettä vuotta.

Toimin Etelä-Suomen alueella Wennberg [VIUHKA]® -kouluttajana Lohjalla ja Turussa. Oma yritykseni Timanttinen Kauneushoitola sijaitsee Lohjalla Liikuntakeskus Aplicon talossa.

Rakastan työtäni ja teen kynsiä kynsiteknikkona, sekä kestoripsiä ripsiteknikkona ja monipuolisesti kosmetologin töitä. Haluan kehittää ripsiteknikkoalaa ja siksi opetan muita ammattilaisia parempaan ja laadukkaampaan työnjälkeen rikkomatta käsiään tai selkäänsä.

Itse olen tehnyt kauan ripsiteknikkona Classic ja -volyymiripsiä asiakkaille laadusta tinkimättä ja kuusi vuotta sitten kärsin välilevyn pullistumasta.

Nykyään ne vaivat ovat hallinnassa kilpaurheilun myötä lihaksista huolehtien. Harrastan intohimoisesti Bikini Fitnestä ja sama intohimo kulkee kauneudenalan työssäni.

Suurin mullistus on nyt [VIUHKA]® -valmisviuhkat, joilla saat nopeammin ja tasaisempaa hyvää jälkeä asiakkaalle, joilloin ei tarvitse tunti tolkulla näpertää täydellisiä ripsiä oman terveyden kustannuksella.

Tervetuloa [VIUHKA]® -koulutukseen!

  • Johanna

ELISA HELYNEN

Olen Elisa ja koulutan Turussa. Omistan hoitolan Turun Hansakorttelissa ja meitä on tällä hetkellä 8 IHANAa tyyppiä jakamassa arkea hoitolassani IHANAssa. Olen toiminut kauneudenhoitoalalla hyvin laajalti vuodesta 2004 lähtien. Olen kauneudenhoitoalan multitaskaaja, mutta ripset, kynnet ja kulmat ovat kuitenkin olleet aina lähinnä sydäntäni. Ripsiä olen tehnyt vuosia ja koulutuksia on myös takana useita. Rakastan tehdä klassisia ripsienpidennyksiä. Volyymeita olen tehnyt myös paljon, mutta Viuhkat sytytti aivan uuden palon heti ensi kokeilulta volyymeihin taas uudelleen. Viuhkalla saat täydelliset ripset helposti ja säästät rahaa, aikaa ja ennen kaikkea fysiikkaasi. Olen työskennellyt myös kosmetologiopettajana sekä kouluttajana eri maahantuojilla Suomessa. Nautin ohjaamisesta ja tiedon jakamisesta ja haluan antaa uusille tekijöille parhaat mahdolliset eväät tulevalle uralleen.

RIIKKA KALLIO

Heippa!

Olen Riikka [VIUHKA] ® Kouluttaja / Edustaja Lapin alueella. Olen työskennellyt kauneudenhoitoalalla yrittäjänä vuodesta 2010 saakka.

Kokemusta on tarttunut matkaan oman liikkeen pidosta, vuokra tuoli yrittämisestä, sekä hiukan ulkomailtakin.
Nyt työskentelen Wennbergin brändin sydämessä Kuopion PRO. Aesthetic Academyssä.

Ripsissä kiinnostukseni painottuu käytännöllisyyteen, silmän muotoiluun (muodon korjaukset), sekä erilaisten pysyvyys ongelmien ratkaisuun! Olen loputtoman nälkäinen oppimaan uutta ja keksimään uusia ratkaisuja erilaisiin ongelmiin.

Muistelen omia ensimmäisiä askelia alalle, kuinka tietämätön ja epävarma olin ensimmäisten koulutusten jälkeen..

Haluan nyt itse pitää huolen siitä että, koulutuksen jälkeen Sinulla on täysi varmuus lähteä tekemään asiakastöitä ja pärjäät myös ongelmatilanteissa. Pääset heti luomaan ammattimaista uraa luovasti kaikilla tekniikoilla ja ennenkaikkea turvallisesti ja tuottavasti.

Ripsien teko onkin sitten ainut asia elämässäni mikä saa pysymään paikoillaan, muuten vapaa-aikani vietän mm. moottoriurheilun parissa, luonnossa liikkuen ja reissaten. Mukanani reissaa aina iloinen englanninbulldoggi Armas.

Koulutan koko Lapin alueella, tulen kaupunkiisi!