WENNBERG -magneettiripset

Magneettiripset ovat ripsialan uusin trendi, jolla on nyt valtava kysyntä – eikä ihme ☝️

Ripsien asennukseen ei käytetä lainkaan liimaa ja ne ovat käytössä hyvin miellyttävät, pehmeät ja täysin turvalliset. Ripset ovat laadukkainta korealaista  silkkikuitua, jota maailmasta löytyy. Magneetit ovat pikkuruiset ja erittäin vahvat. Niitä on kolme kappaletta kussakin pitkässä ripsimallissa, ja kaksi lyhyemmissä malleissa. Ripset kiinnitetään kolmella pienellä vastakappaleella, jotka on erittäin helppo asentaa paikoilleen ohjevideon tai kuvallisen ohjeen avulla. Kuidut on kiinnitetty ripsilankaan käsin sitomalla ja pysyvät vahvasti kiinni. Ripset ovat ehdottmasti ”Cruelty Free” ja alusta loppuun käsin valmistetut.🐭

Mikä parasta – ripsien asennukseen ei tarvita ammattilaista, vaan asiakkaan ostaessa ripsiparin, ammattitaitoinen myyjä ohjeistaa asiakasta asentamaan ripset itse ja huoltamaan ripset oikein. Ripset poistetaan aina yöksi ja huolletaan seuraavaa käyttöä varten, jolloin ripsillä on oikein hoidettuna yli 100 käyttökertaa!

WENNBERG-brändillä on kymmenen erilaista mallia :

Natural 2.8, 8-13mm
Natural 1.8, 8-12mm
Kardashian, 7-11mm
Megavolume, 8-14mm
Glamour, 8-15mm
Short’n Thick, 7-10mm
Short’n Light
Cat 2.8, 8-14mm
Cat 1.8, 5-10mm
Fluffy 1.8

Tutustu ripsiin täällä!

Saatavilla on myös ripsiä eripituisella langalla, jolloin löytyy sekä pidemmälle että lyhyemmälle silmänmallille sopivat vaihtoehdot.

Halutessaan asiakas voi ostaessaan ripset varata ajan maksulliseen sovitukseen, jossa palvelu on hyvin henkilökohtaista, joko juuri Sinulle tai lisäksi muutamalle ystävällesi tai tulla niinkutsuttuun ”sovitusiltaan”, jotka ovat ilmaisia sovituksia isommille ryhmille, joissa opastetaan ryhmä kerrallaan ripsien asennuksen nikseihin. Ripset voi ostaa tottakai myös ilman sovitusta, asennusvideo on vapaasti ja ilmaiseksi saatavilla kaikille.

Voit tarjota asiakkaillesi aina vaihtoehtoja ripsien asennuksen helpottamiseksi. Tarjoa mahdollisia sovitusiltoja, sovitusvideota, manuaalista – tai sähköistä kuvallista asennusohjetta tai ajanvarausta henkilökohtaiseen sovitukseen, jotta asiakkaasi ostavat ripset Sinulta jatkossakin ja saat katteesi nousemaan vaivattomasti myöhemminkin  👌