WENNBERG-magneettiripsien käyttöohje

1. Ota ripsiviuhka irti magneettisesta säilytysrasiasta ja ota kiinni molemmista ripsiviuhkan päistä hellävaroen. Taivuttele ripsinauhaa kunnolla, jotta se pysyy kauniisti kaarella ja nauha löystyy, jolloin asennus onnistuu helposti.

2. Laita omiin ripsiisi huolellisesti ripsiväriä. Levitä väri tarkasti myös ulko- ja sisäkulmiin, jotta ripsinauhan asennus helpottuu. Paina nauha oikeaan kohtaan ripsissäsi ja kiinnitä ripset keskimmäisellä magneetilla kiinni.

3. Magneetit viedään kiinnityskappaletta kohti kohtisuorassa silmään, jotta se ei vedä ripsinauhaa pois paikoiltaan. Magneetti viedään lähelle alaluomea, ja kun magneetti on oikeassa kohdassa, nostetaan sitä ylös kohti vastakappaletta. Mitä lähemmäs silmää saat alakappaleen vietyä, sitä varmimmin saat magneetit tarttumaan toisiinsa niin, ettei luomen ja nauhan väliin jää rakoa.

4. Kiinnitä ulkokulma. Voit toisen käden sormella nostaa luomea, jotta näet kiinnityskohdan paremmin.

5. Kiinnitä sisäkulma. Auta sormella tai pinseteillä vielä saamaan nauha oikeaan kohtaan.

6. Nauti kauniista ja kestävistä ripsistäsi 🤗 Älä nuku ripset paikoillaan!

7. Ripset poistetaan joka ilta silmistä ottamalla peukalon ja etusormen väliin magneettiliiris ja liu’utetaan peukalolla alakappale irti. Toista tämä kaikkien liitosten kohdalla varovasti.

8. Pese ripset ripsipidennyksille tarkoitetulla puhdistusaineella. Laita astiaan lämmintä vettä ja hieman puhdistusainetta. Pyörittele ripsiä sormella varovasti puhdistusaineessa ja vedessä. Huuhtele toisessa astiassa pelkällä vedellä. Aseta ripset kuivumaan suorassa pyyheliinaan tai talouspaperin päälle. Harjaa kuivana ennen uutta käyttöä.

9. Oikein huollettuna nautit ripsistäsi jopa yli 100 käyttökertaa!

Voit katsoa myös alta Timanttinen Kauneushoitolan tekemän ohjevideon magneettiripsien asennukseen! Magneettiripset pääset ostamaan täältä!