[VIUHKA] Ⓡ kotihoito-ohjeet

[VIUHKA] Ⓡ -ripsipidennykset kestävät oikein asennettuna erinomaisesti 2-5 viikkoa, asiakkaasta riippuen. Tämän jälkeen ripsipidennykset täytyy poistaa tai huoltaa.

Suosittelemme varaamaan uuden ajan aina laiton yhteydessä, jotta huoltoväli ei veny. Pyydä aina ripsiammattilaisesi näkemystä sinulle sopivasta huoltovälistä.

Kuinka [VIUHKA]-ripsipidennykset puhdistetaan?

Rasva, saasteet, lika ja muut ulkoiset partikkelit kerääntyvät ripsiin. Luonnonripsi on suojaamassa silmää tältä kaikelta. Ripsipidennyskuidit keräävät monin kerroin likaa puoleensa, joten pidennykset täytyy pestä päivittäin niille kuuluvalla pesuaineella.

Wennberg [VIUHKA] Micellar Foam on luonnonkosmetiikkatuote, joka on valmistettu Suomessa ja suunniteltu ripsipidennysten käyttäjille. Tuote on hajusteeton, hellävarainen ja vegaaninen ja se puhdistaa myös meikin. Hiero hellästi vaahtoa ripsiin sormin tai Wennberg-puhdistussiveltimellä. Huuhtele huolellisesti lämpimällä vedellä.

Kuivat ripsipidennykset harjataan ripsiharjalla päivittäin, pyörivin liikkein.

Voiko öljypohjaisia puhdistusaineita käyttää?

Älä käytä öljypohjaisia aineita ripsiin. Muista tarkistaa käyttämiesi kosmetiikkatuotteiden sisällöt. Öljy vaurioittaa liimasidosta ja heikentää ripsien pysyvyyttä.

Mitä minun tulee ottaa huomioon tullessani ripsihuoltoon tai uusien ripsien asennukseen?

Tule ripsipalveluun aina puhtailla ripsillä. Muistathan saapua aina ajoissa varaamallesi ajalle, jotta ammattilaisesti ehtii tehdä rauhassa laadukkaan työn Sinulle.

Tarvitset huoltoa, kun ripsikuituja on jäljellä 30-40%. Mikäli ripsiä on vähemmän, varaa aika uusien ripsien asennukseen tai poistoon. Ole aina yhteydessä ripsiammattilaiseesi, mikäli Sinulle tulee kysyttävää tai ongelmia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *