[VIUHKA] ® -valmisviuhkat

Tasalaatuiset, ultrakevyet ja silkinpehmeät viuhkamme helpottavat jokaisen ripsiammattilaisen työtä, tehostavat kassavirtaa, parantavat ergonomiaa ja lisäävät asiakastyytyväisyyttä.

Työsi ripsien parissa on nopeaa ja voit aina luottaa työsi siisteyteen työskennellessäsi valmisviuhkojemme kanssa. Vaikka yrityksessäsi työskentelee myös muita ripsiteknikkoja, asiakas voi aina luottaa liikkeessäsi tehtävään työn laatuun ja tasoon riippumatta tekijän käsialasta. Viuhkat kun ovat aina samanmalliset ja luo kauniin ja siistin ripsimallin jokaiselle asiakkaallesi.

Työskentely helpottuu monin tavoin, koska viuhkat asettuvat helposti oikeaan asentoon ripselle keveytensä ja mallinsa ansiosta. Pidennysten asennus ei ole enää ollenkaan vaikeaa, viuhkat pysyvät kasassa, ei pyöri ripsillä ja kiinnittyvät liimamme kanssa välittömästi luonnonripselle.

Viuhkoissamme käytettävät kuidut ovat laadukkainta korealaista PBT-silkkikuitua, jota maailmasta löytyy. Tämän vuoksi ripsesi ovat erittäin turvalliset käyttää, eivätkä vaurioita asiakkaasi ripsiä, kun valitset juuri oikean viuhkakoon asiakkaasi tarpeisiin. Meiltä löytyy viuhkat 3D-10D (kuitujen
määrä viuhkassa), 0,07mm ja 0,05mm kuitukoot, 7 millistä 16 milliin asti.

Autamme aina asiakkaitamme löytämään juuri oikean koon oikeaan tarpeeseen ja järjestämme tarvittaessa [VIUHKA] ® -WorkShopeja alan ammattilaisille. Autamme ja neuvomme aina tuotteidemme käytössä!

Tutustu [VIUHKA] ® -tuotteisiin täällä!